Zand nodig voor ophogen tuin

Je tuin zakt vaak langzaam in en daarom is het soms noodzakelijk om de tuin op te hogen. Hiervoor heb je zand nodig. Zandnodig.nl bied je twee opties voor ophoogzand.Wit ophoogzand en zwart ophoogzand. Het enige verschil de kleur van de twee soorten
zand. Meestal gebruik je voor het ophogen van de tuin zwart ophoogzand.

Advies

Zandnodig.nl adviseert je om “ophoogzand zwart” te gebruiken om je tuin op te hogen.

Kies hieronder de hoeveelheid zand:

Prijzen zijn inclusief
  • Het storten van het zand
  • Inclusief BTW

Meest besteld

Ophoogzand Zwart

Totaalprijs

Liever telefonisch bestellen?
Wij helpen je graag: 053 434 04 04

Hoe hoog je jouw tuin op?

Als Zandnodig.nl het zand bij je heeft losgestort of de container met zand heeft geplaatst breng je het zand aan op het te verhogen deel van de de tuin. Verspreidt het zand over je tuin. Laat vervolgens het zand inklinken. Dit kun je zelf uitvoeren door het gestorte zand met een gieter en water te bevochtigen. Vervolgens kun je zelf het zand aanstampen door er overheen te lopen of met bijvoorbeeld een zwaar houten blok het zand samen te drukken. Zo voorkom je dat je tuin opnieuw inzakt en de tuin opnieuw moet worden opgehoogd.

Advies

Zandnodig.nl adviseert je om “ophoogzand zwart” te gebruiken om je tuin op te hogen.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk zand/grind ik nodig heb?

Als jij maar weet waar je het voor wilt gebruiken, dan komen we er samen wel uit:).
Paar type zand en grind hebben we al voorbeelden toegevoegd waar je het voor kunt gebruiken. Staat jou klus hier tussen? In geval van grind heb je meer keuzes qua kleur. Wil je liever de kleur komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom, dan kun je het grind ook daadwerkelijk voelen en in verschillende soorten licht beoordelen.

Waar ga je het zand voor gebruiken? Hier een paar voorbeelden:

  • Ophogen terras > Ophoogzand wit
  • Ophogen tuin > Ophoogzand zwart
  • Nieuw oprit aanleggen > Gebroken puin/straatzand

Niet zeker welk soort je moet bestellen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen voor gratis advies via: 053 – 434 04 04.

Hoe weet ik hoeveel zand ik nodig heb?

1m3 zand is ongeveer 13 kruiwagens.

Direct online bestellen? Klik hier > Ja ik wil zand bestellen

Hoe lang duurt het voor er geleverd wordt?

Je kunt tijdens het bestellen aangeven wanneer je wilt dat het zand of grind bezorgd wordt. Dit kan zo snel mogelijk of op een bepaalde dag. Je kunt bovendien aangeven of ‘s morgens of ‘s middags beter uit komt.

Optie zo snel mogelijk = op werkdagen binnen 24 uur geleverd in regio Twente.

Op een vaste tijd nodig? We rijden op routes en proberen die zo efficient mogelijk te plannen om de kosten laag te houden. Wil je een vast tijdstip; dan moet de bezorgvrachtwagen mogelijk uit een route worden gehaald. Geen probleem, alles kan, er kunnen alleen extra kosten bijkomen. Dat overleggen we uiteraard eerst. Voor een bestelling op tijd is het handig als je ons even belt om af te kunnen stemmen: 053-4340404. 

Kan ik contact krijgen met de chauffeur voor levering?

Onze chauffeurs worden elektronisch aangestuurd. Heb je een vraag of opmerking dan kun je contact opnemen met Zandnodig.nl via 053- 434 04 04. Onze receptionistes zorgen dat indien nodig de boodschappen bij de chauffeurs aankomen.

Heb je speciale aanwijzingen voor onze chauffeurs (bijvoorbeeld waar het zand moet worden gestort?) meld het alvast bij “opmerkingen” in het bestelproces. Dan zorgen wij dat het bij de opdracht wordt meegenomen. Mocht een chauffeur er niet uit komen neemt hij altijd eerst contact op.