Gebroken puin of menggranulaat bestellen

Gebroken puin wordt ook wel menggranulaat genoemd. Het is perfect voor het maken van een oprit of verharding van de ondergrond van jouw straatwerk.

Gebroken puin gebruiken in combinatie met ophoogzand?
In dat geval is het beste om eerst een laag van 10 cm gebroken puin aan te brengen met daar bovenop als ondergrond een laag van 10 cm ophoogzand voor de afwatering van het regenwater.

Tips:
Houd er rekening mee dat het zand verdicht. Het wordt in elkaar gedrukt. Dat betekent dat je rekening moet houden met de hoeveelheid zand die je besteld. Daarom adviseren wij 10% extra benodigd zand te bestellen.

Kies hieronder de hoeveelheid zand:

Prijzen zijn inclusief
  • Het storten van het zand
  • Inclusief BTW

Gebroken Puin

Totaalprijs

Heb je een combinatie van de bovenstaande afvalstoffen of staat jouw afvalstof er niet bij?

Neem dan even contact met ons op: 053 – 434 04 04.

Meer zand bestellen?

Nu tot 10m3 direct online bestellen. Voor groter hoeveelheden kunnen wij voor jou een speciale prijs maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@zandnodig.nl of 053-4340404.

Gebroken puin of menggranulaat kun je via zandnodig.nl voordelig bestellen. Zandnodig levert in de regio Twente. In dit gebied kun je drie soorten zand direct bestellen. Gebroken puin kan losgestort worden of bezorgt in een container.

Ben je bezig met een verbouwing?
Dan is het wellicht interessant om gebroken puin te combineren met een afvalcontainer.

Je krijgt jouw gebroken puin geleverd in een afvalcontainer. Als je het gebroken puin hebt toegepast kun je de afvalcontainer vullen met het afgesproken type afval. Rodebak.nl zorgt er vervolgens voor dat de volle container weer wordt opgehaald. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Meer informatie?
Neem gerust contact op met één van onze medewerkers via info@zandnodig.nl of 053-4340404.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk zand/grind ik nodig heb?

Als jij maar weet waar je het voor wilt gebruiken, dan komen we er samen wel uit:).
Paar type zand en grind hebben we al voorbeelden toegevoegd waar je het voor kunt gebruiken. Staat jou klus hier tussen? In geval van grind heb je meer keuzes qua kleur. Wil je liever de kleur komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom, dan kun je het grind ook daadwerkelijk voelen en in verschillende soorten licht beoordelen.

Waar ga je het zand voor gebruiken? Hier een paar voorbeelden:

  • Ophogen terras > Ophoogzand wit
  • Ophogen tuin > Ophoogzand zwart
  • Nieuw oprit aanleggen > Gebroken puin/straatzand

Niet zeker welk soort je moet bestellen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen voor gratis advies via: 053 – 434 04 04.

Hoe weet ik hoeveel zand ik nodig heb?

1m3 zand is ongeveer 13 kruiwagens.

Direct online bestellen? Klik hier > Ja ik wil zand bestellen

Hoe lang duurt het voor er geleverd wordt?

Je kunt tijdens het bestellen aangeven wanneer je wilt dat het zand of grind bezorgd wordt. Dit kan zo snel mogelijk of op een bepaalde dag. Je kunt bovendien aangeven of ‘s morgens of ‘s middags beter uit komt.

Optie zo snel mogelijk = op werkdagen binnen 24 uur geleverd in regio Twente.

Op een vaste tijd nodig? We rijden op routes en proberen die zo efficient mogelijk te plannen om de kosten laag te houden. Wil je een vast tijdstip; dan moet de bezorgvrachtwagen mogelijk uit een route worden gehaald. Geen probleem, alles kan, er kunnen alleen extra kosten bijkomen. Dat overleggen we uiteraard eerst. Voor een bestelling op tijd is het handig als je ons even belt om af te kunnen stemmen: 053-4340404. 

Kan ik contact krijgen met de chauffeur voor levering?

Onze chauffeurs worden elektronisch aangestuurd. Heb je een vraag of opmerking dan kun je contact opnemen met Zandnodig.nl via 053- 434 04 04. Onze receptionistes zorgen dat indien nodig de boodschappen bij de chauffeurs aankomen.

Heb je speciale aanwijzingen voor onze chauffeurs (bijvoorbeeld waar het zand moet worden gestort?) meld het alvast bij “opmerkingen” in het bestelproces. Dan zorgen wij dat het bij de opdracht wordt meegenomen. Mocht een chauffeur er niet uit komen neemt hij altijd eerst contact op.