Goedkoop afval storten bij rodebak.nl/new – Jouw afvalbrengpunt in Enschede

Heb je niet genoeg afval om een van onze containers te vullen? Wij hebben ook een afvalbrengpunt op onze locatie in Enschede, waar je zelf afval kunt komen storten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hiervoor bij ons terecht!

Iedereen in Enschede betaalt per lediging van zijn/haar kliko/otto. Hierbij wordt niet gekeken naar hoe zwaar of welk afval er in de otto zit. Bij ons betaal je echter voor wat je brengt. Op de prijslijst vind je de prijzen voor de verschillende soorten afval.

Wat moet je doen?

Breng je afval tijdens onze openingstijden naar Kanaalstraat 255 te Enschede;
Laat je auto wegen op de weegbrug. Het loket bevindt zich rechts van je. Meld hier welk afval je komt brengen;
Je kunt doorrijden en je afval storten op de daarvoor bestemde plekken;
Laat je auto opnieuw wegen op de weegbrug en reken af bij het loket!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welk zand/grind ik nodig heb?

Als jij maar weet waar je het voor wilt gebruiken, dan komen we er samen wel uit:).
Paar type zand en grind hebben we al voorbeelden toegevoegd waar je het voor kunt gebruiken. Staat jou klus hier tussen? In geval van grind heb je meer keuzes qua kleur. Wil je liever de kleur komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom, dan kun je het grind ook daadwerkelijk voelen en in verschillende soorten licht beoordelen.

Waar ga je het zand voor gebruiken? Hier een paar voorbeelden:

  • Ophogen terras > Ophoogzand wit
  • Ophogen tuin > Ophoogzand zwart
  • Nieuw oprit aanleggen > Gebroken puin/straatzand

Niet zeker welk soort je moet bestellen? Dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen voor gratis advies via: 053 – 434 04 04.

Hoe weet ik hoeveel zand ik nodig heb?

1m3 zand is ongeveer 13 kruiwagens.

Direct online bestellen? Klik hier > Ja ik wil zand bestellen

Hoe lang duurt het voor er geleverd wordt?

Je kunt tijdens het bestellen aangeven wanneer je wilt dat het zand of grind bezorgd wordt. Dit kan zo snel mogelijk of op een bepaalde dag. Je kunt bovendien aangeven of ‘s morgens of ‘s middags beter uit komt.

Optie zo snel mogelijk = op werkdagen binnen 24 uur geleverd in regio Twente.

Op een vaste tijd nodig? We rijden op routes en proberen die zo efficient mogelijk te plannen om de kosten laag te houden. Wil je een vast tijdstip; dan moet de bezorgvrachtwagen mogelijk uit een route worden gehaald. Geen probleem, alles kan, er kunnen alleen extra kosten bijkomen. Dat overleggen we uiteraard eerst. Voor een bestelling op tijd is het handig als je ons even belt om af te kunnen stemmen: 053-4340404. 

Kan ik contact krijgen met de chauffeur voor levering?

Onze chauffeurs worden elektronisch aangestuurd. Heb je een vraag of opmerking dan kun je contact opnemen met Zandnodig.nl via 053- 434 04 04. Onze receptionistes zorgen dat indien nodig de boodschappen bij de chauffeurs aankomen.

Heb je speciale aanwijzingen voor onze chauffeurs (bijvoorbeeld waar het zand moet worden gestort?) meld het alvast bij “opmerkingen” in het bestelproces. Dan zorgen wij dat het bij de opdracht wordt meegenomen. Mocht een chauffeur er niet uit komen neemt hij altijd eerst contact op.